Author Topic: Command line on high resolution displays in Windows 10  (Read 939 times)

rlerwin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Command line on high resolution displays in Windows 10
« on: October 19, 2017, 06:20:20 pm »
The command line in BabaCAD is truncated making it impossible to see the input prompts for a command. Has anyone else experienced this and found a solution or workaround?

These are the specifics. for this setup.
BabaCAD 2017 2.0
Windows 10 Home 10.0.15063 Build 15063
Dell XPS 15 9560  x64-based PV
Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz, 2801 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
Installed Physical Memory (RAM)   32.0 GB
Intel(R) HD Graphics 630
Adapter RAM   1.00 GB (1,073,741,824 bytes)
Resolution   3840 x 2160 x 59 hertz
Bits/Pixel   32
Name   NVIDIA GeForce GTX 1050
Scale and layout 250%

If I run at 100% the command line id fine but the text is too small to be useful.

babadmin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 102
    • View Profile
Re: Command line on high resolution displays in Windows 10
« Reply #1 on: October 20, 2017, 12:25:40 pm »
It's fixed in Update 2 which will be available for download soon (BabaCAD 2017 v2.2).

rlerwin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Command line on high resolution displays in Windows 10
« Reply #2 on: October 20, 2017, 05:27:51 pm »
Thank you for the prompt reply, I look forward to testing the software with the fix applied.

babadmin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 102
    • View Profile
Re: Command line on high resolution displays in Windows 10
« Reply #3 on: November 21, 2017, 02:40:03 pm »
This is fixed. It's in BabaCAD 2017 Update 2.